A kosár üres
Belépés:
e-mail:

jelszó:Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Feliratkozás hírlevélre
Termékkereső:

Kellékkereső:

Kérem, adja meg a nyomtatója típusát vagy cikkszámát (pl: P1005 vagy CB410A).

 

Termékcsoportok

 
 
 
Takeback:

A HP 2001. novemberében Magyarországon is beindította környezetvédelmi programját a kiürült festékkazetták* begyûjtésére és újrahasznosítására egy folyamatosan bõvülõ országos hálózaton belül.

* a programban csak eredeti HP festékkazetták vesznek részt. Utántöltött, utángyártott, hamisított festékkazettákra nem vonatkozik a HP begyûjtési akciója. A nemzetközi program során a hulladékokat megtisztítják szennyezõanyagaiktól, majd mind a számítástechnikai mind más iparágak termékeinek (pl. autóalkatrészek, microchip-elõállítás kellékei, rézhuzalok, elektronikai és elektromos alkatrészek) elõállításában nyersanyagként továbbhasznosítják. Ily módon termékeink összetevõinek 95%-a, míg összsúlyuknak kb. 65%-a újrahasznosítható. A fennmaradó rész semlegesítésérõl és környezettudatos elhelyezésérõl a HP gondoskodik.
 
 
 
2005. december 31-vel - a megváltozott jogi környezet miatt - a HP visszagyûjtési programjának motivációs rendszere, a pontjóváírás megszünt.
A 2005. december 31-ig felhalmozott pontok beváltására a program weboldalán található katalógus alapján 2006. június 31-ig van lehetõség. Természetesen a begyûjtés 2006. január 1-e után is folytatódik.
 
 
 

 

AKCIÓS TERMÉKEK!


CSEREAKCIÓS NYOMTATÓK!3 éves INGYENES jótállás-hosszabbítás egyes HP nyomtatókhoz és szkennerekhez (regisztráció esetén)

Regisztrációhoz kötött nyomtatók és szkennerek regisztrációja - ITT


Miért érdemes eredeti HP kelléket használni?


    Vírusvédelme érdekében használjon

szoftvereket


 

 

 

 

Balland Kft.
Tel: +36(1) 381-0750 - Mobil: +36(30) 415-3983 - E-mail: